(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Fazolový guláš
Potřebné ingredience
30 dkg bílých fazolí
20 dkg uzeného, uzeniny, anglické slaniny...nakrájené na kostičky
2 lžíce tuku
1 velká cibule nasekaná
2 lžíce mouky
1 lžička sladké a jedna pálivé papriky
3 lžíce kečupu
3 stroužky česneku (i více), usekaného
pažitka.
Postup přípravy
Fazole namočíme přes noc do studené vody a druhý den je uvaříme s bobkovým listem doměkka. V kastrolu rozehřejeme tuk, osmahneme na něm cibuli, přidáme česnek, potom mouku, po chvíli papriku, promícháme a zalijeme vývarem z uzeného masa.
Za stálého míchání povaříme (omáčka musí být hustá), přidáme fazole, kečup, promícháme a ochutíme solí a pepřem, . Maso nebo uzeninu nakrájíme na plátky, nebo kostky a vmícháme do guláše.
Podáváme ozdobené pažitkou.
Za stálého míchání povaříme (omáčka musí být hustá), přidáme fazole, kečup, promícháme a ochutíme solí a pepřem, . Maso nebo uzeninu nakrájíme na plátky, nebo kostky a vmícháme do guláše.
Podáváme ozdobené pažitkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé